Zeytinyağının Sağlık Üzerindeki Mucizevi Etkileri | Gökçe Hanım

Zeytinyağının Sağlık Üzerindeki Mucizevi Etkileri

Zeytinyağının Sağlık Üzerindeki Mucizevi Etkileri

Zeytinyağının Sağlık Üzerindeki Mucizevi Etkileri

Eski teknoloji makineler, yağı zeytin hamurundan ancak sıcak su yardımı ile ayırabiliyordu. Bu sıcak sıkım tekniği yağda trans yağ asitleri oluşturmakla birlikte biyoaktif bileşiklerin uçmasına sebebiyet veriyordu.
Biz Solive olarak Dünya devi ve soğuk sıkım teknolojisini en iyi kullanan İtalyan Pieralisi marka kontinü makineler yardımı ile sızma zeytinyağlarımızı üretiyoruz. Yıkanıp, kırılan zeytinler hamur haline gelir ve 24 derecede Leopard dekantör de hamurdan yağı ayrışır. Üstün Teknolojisi sayesinde tüm faydalı bileşenler zarar görmeden zeytinyağının içinde kalır. Bu da Solive müşterilerinin eşsiz bir sızma zeytinyağı tüketmesine yardımcı olur.
Gerçek Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı deneyimi yaşamak istiyorsanız, hemen Solive’den sipariş verin.
Naturel sızma zeytinyağı tam hasat mevsiminde toplanan zeytinlerden yapılır. Dalından insan eliyle toplanmış olan Gemlik zeytinleri 24 derece sıcaklıkta hamurlaştırılır. Bu işlem ortalama olarak 15 dakika kadar sürer ve mekanik sıkma işlemleri başlar. Bitkisel yağ arayan insanların çok büyük bir bölümü naturel sızma zeytinyağının ne kadar faydalı ve kaliteli olduğunun farkındadır. Özellikle el ile toplanmış, koronavirüs pandemisine karşı tüm önlemler alınmış ve soğuk sıkım yöntemi ile üretilmiş olan naturel sızma zeytinyağları insan sağlığı için en faydalı zeytinyağı türlerinden bir tanesidir. Naturel sızma zeytinyağı üretim aşamaları ise şu şekildedir:
Hasat döneminde tek tek el ile toplanan zeytinler fabrikaya getirilir.
Yıkanan zeytinler kırılarak hamur haline getirilir ve 24 derecede malaksörde 15 dakika yoğurulur.
Sonrasında dekantöre verilen hamur soğuk sıkım teknolojisi ile yağından ayrışır.
Ayrışan yağ seperatörde filtrelenir.
Dinlendirilen bu yağlar tüketime uygun hale getirildikten sonra ambalajlanır ve satışa hazır hale getirilir.
Sofralarınızın Vazgeçilmezi Naturel Sızma Zeytinyağı
Gemlik’te yetişen ve sofralarınıza kadar gelen bu eşsiz lezzet bir tabiat harikasıdır. Zeytin ağacının meyvesinden insan sağlığını ve ömrünü uzatan ürünler ortaya çıkarılır. Bir zeytinden elde edilen yağ ve direkt olarak zeytin, insan sağlığı için çok büyük öneme sahiptir. Sofralarınızın vazgeçilmezi olan naturel sızma zeytinyağları, Türkiye’nin en kaliteli Gemlik zeytinlerinden Solive tesislerinde üretilir ve sofralarınıza kadar gelir. Naturel sızma zeytinyağı, yemeklerde ve günlük diğer kullanımlarda tamamı ile uygundur. Özellikle salata, yemek ve diğer tüm zeytinyağı kullanım alanlarında gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. İnsanların çok büyük bir bölümüne, sızma zeytinyağı denince akıllarına kullanıma uygun olmayan zeytinyağı gelebiliyor. Ancak bu son derece yanlış bir düşüncedir. Naturel sızma zeytinyağı her türlü kullanıma uygun, insan sağlığı için oldukça faydalı ve önemli bir besin kaynağıdır. İçeriğindeki vitamin ve mineralleri, besleyiciliği ve daha pek çok ayrıntısı ile sofralarımızın baş tacı naturel sızma zeytinyağı, Solive’de özenle üretilir ve sofralarınıza kadar uzanan derin bir yolculuğa başlar.
En Kaliteli Naturel Sızma Zeytinyağı Nereden Alınır?
Türkiye’nin en kaliteli naturel sızma zeytinyağı Solive’den alınır. Türkiye’nin en çok tercih ettiği zeytin ve zeytinyağı markalarından bir tanesi olan Solive, naturel sızma zeytinyağı üretiminde de kendi teknik ve becerisini geliştirmiş ve ürünlerine ayrı lezzetler katmayı başarmıştır. Üretimde kullandığı italyan devi son teknoloji Pieralisi marka kontinü sistem bunun göstergesidir.

Zeytinyağının Sağlık Üzerindeki Mucizevi Etkileri